Yes! Onze website is online!

Daar is hij dan! Onze nieuwe website. Achter de schermen is er wekenlang hard gewerkt (teksten schrijven en foto’s maken!) aan de uitstraling. Naast de algemene informatie over de Kinderopvang Someren vindt u ook informatie over de mogelijkheden, zoals: groepsindelingen, de binnenruimte, de buitenruimte, buitenbedjes en de BSO.

Nieuwe website Kinderopvang Someren

De nieuwe website is geheel volgens responsive design opgezet, dat wil zeggen: geschikt voor weergave op zowel desktop, als smartphone, als tablet. U vindt er het laatste nieuwtjes en de  ontwikkelingen.  Als we straks in de zomer zijn geopend zijn zullen hier ook de activiteiten worden getoond. 

Uiteraard gaan wij door met het toevoegen van nieuwe foto’s en informatie. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Wij danken Steenstra Media voor de prettige samenwerking bij het realiseren van ons nieuwe logo en de website. Wij zijn er super blij mee! 

Uiteraard zijn wij nieuwsgierig naar uw mening. Is er nog informatie die u graag toegevoegd wilt hebben of mist? Middels de contactpagina kunt u contact met ons opnemen.

Gewoon een vraag of wilt u een keer komen kijken?

U bent van harte welkom! Graag een e-mail sturen naar info@kinderopvangsomeren.nl of het contactformulier invullen. Wij hebben namelijk niet altijd tijd om de telefoon aan te nemen 🙂

Alvast bedankt voor uw interesse!
Sanne & Marlou

Je persoonsgegevens gebruiken wij voor het contactmoment. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.